Durgol Swiss Espresso odvápňovací prostriedok 2 x 125 ml

Durgol Swiss espresso 2x 125ml tekutý odvápňovač
Skladom
Kód: CODE-921335
€8,18 €6,82 bez DPH
Kategória: Durgol

Durgol Swiss espresso je špeciálny tekutý odvápňovač pre všetky kvalitné prístroje na espreso.

Profesionálne odvápňovací prostriedok vhodný pre použitie vo všetkých kávovaroch, okrem iného v zariadeniach: Tchibo Cafissimo, DeLonghi, Jura, Krups, Nivona, Bosch, Siemens, Saeco, Philips, Tassimo, Tefal, NESCAFÉ DOLCE GUSTO a ďalšie.

Odporúča sa pre všetky moderné automatické a poloautomatické kávovary, pákové kávovary, presovače aj prístroje na porciovanú kávu (ESE, POD kávové kapsule, a pod.). Možno ho použiť aj pre odvápnenie elektrického ohrievača, prekvapkávače i varné kanvice.

Pre odvápnenie bežných spotrebičov (varné kanvice, prekvapkávače, elektrické ohrievače, práčky, umývačky) odporúčame rýchly odvápňovač Durgol Universal 750 ml.

Výhody výrobku:

  • Durgol účinkuje 5 - 10-krát rýchlejšie ako iné značkové odvápňovače. Proces odvápnenia nie je potrebné prerušovať, aby sa čakalo ako Durgol Swiss espresso začne účinkovať. Jedna samotná fľaštička (125 ml) zaisťuje kompletné odvápnenie.
  • Liter špeciálneho odvápňovača Durgol swiss espresso rozpustí približne 80 g vápenatých usadenín.
  • Durgol swiss espresso obsahuje účinné ochranné látky brániace vzniku korózie, a preto ani časté a dlhodobé odvápňovanie týmto špeciálnym tekutým prípravkom nespôsobuje koróziu kovových vnútorných častí. Pri svojom pôsobení odvápňovací prostriedok takmer nepení, preto odvápňuje naozaj všade, vo všetkých častiach a po celej ploche vnútorných armatúr.
  • Durgol je pripravený ihneď na použitie. Na rozdiel od odvápňovacích prípravkov vo forme prášku alebo tabliet nie je tento prostriedok nutné pred použitím rozpúšťať.

Durgol swiss espresso získal 1. miesto v súťaži "Coffee Innovations" v kategórii "Odvápňovače" na medzinárodnom veľtrhu domácich spotrebičov Domotechnika 2008 v Kolíne nad Rýnom.

Zloženie: Voda, kyselina amidosulfónová 15%, ochranné činidlá a prísady.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: