Keramický dripper Hario V60-01

Jeho celo-keramické prevedenie sa spolu s nezameniteľným dizajnom V60 stane pýchou vašej kuchyne, kaviarne či baru.
Skladom
Kód: CODE-921306
€16,62 €13,85 bez DPH
Kategória: Dripper
Materiál: Keramika
Záruka: 2 roky
Farba: Biela

Hlavné prednosti Dripper Hario V60-01

  • vďaka keramickému prevedeniu dochádza k lepšiemu vedeniu tepla a káva si tak zachováva všetky svoje chute a vône 
  • V60 je navrhnutý tak, aby steny Dripper-a zvierali uhol 60 °
  • steny sú pokryté vrúbkami, ktoré napomáhajú odvádzať nápoj do spodnej časti Dripper-a a následne do šálky
  • vhodné na umývanie v umývačke
  • celú extrakciu máte úplne pod kontrolou. Vďaka tomu je V60 vhodný na prípravu tých najlepších svetových káv
  • varianta 01 je vhodná na prípravu maximálne 240 ml kávy

Zaujímavosti o Dripper Hario V60-01

  • zdá sa Vám názov V60 trošku divný alebo nezrozumiteľný? V značí tvar Dripper-a a číslo 60, značí 60 ° ktorý medzi sebou zvierajú steny, značiace písmeno V
  • Hario V60 je veľmi špecifický a aj vďaka tomu, že máte celú extrakciu plne pod kontrolou, chutí rovnaká káva od rôznych baristov rôzne. Nájdite si aj Vy tú Vašu chuť, ktorá bude len a len Vaša

Návod na prípravu kávy pomocou Hario V60-01

  1. vložte papierový filter (odporúčame Hario)
  2. filter dôkladne prepláchnite horúcou vodou. Zbavíte sa tým "papierovej" pachuti kávy a filter aj dripper nahrejete na správnu teplotu
  3. pridajte do filtra kávu. Odporúčame čerstvo pomletú a tiež čerstvo praženú. Hrubosť mletia je ideálne väčšia ako na espresso ale menšia ako na French Press. Množstvo kávy 70g / l (cca 18 g / 250 ml.)
  4. malé množstvo vody (najlepšie filtrovanej o teplote cca 92-94 ° C) nalejte do stredu namletej kávy a nechajte kávu "kvitnúť" 30-45 s
  5. postupne nalejte zvyšok vody do Dripper-u.  Vodu lejte na kávu od stredu ku krajom krúživým pohybom. Táto časť by mala trvať 3 min

Obsah balenia:

  • Dripper Hario V60-01
  • Odmerka na kávu v nezameniteľnom dizajne V60

Príprava kávy pomocou Hario V60

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: